nieuws

 

Hoe maak je resultaten tastbaar? Roelant van Zevenbergen en Peter Oeij over Slimmernetwerk in iBestuur

Wie in en met netwerken werkt, moet net als iedereen de vraag beantwoorden: “wat levert het eigenlijk op?” Hoe maak je dan duidelijk welk effect verbinden en kennisdelen heeft? Slimmernetwerk en de programmadirectie Biobased Economy (EZ) zetten netwerken in als instrument, ieder op zijn eigen manier. Twee keer een zoektocht naar een manier om resultaten zichtbaar te maken. 

iBestuur interviewde Slimmernetwerk’s Roelant van Zevenbergen (BZK) en Peter Oeij over het meten van resultaat en het zichtbaar maken van de effecten van het innoveren vanuit een netwerk. Een moeilijke opgave, waar we toch slagen om (kwalitatief) zichtbaar te maken wat we doen en waar onze meerwaarde ligt. Lees hier het artikel in iBestuur.