kennissen

 

Strategisch partner: Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING)

KING is er voor ú!

Het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING) is er van, voor en door gemeenten. KING is een zelfstandig instituut, in 2009 opgericht door de VNG. Inmiddels is KING uitgegroeid tot een professionele organisatie van ruim 50 medewerkers met een brede expertise en één focus: gemeenten.

Gemeenten staan voor grote uitdagingen. Wij kunnen u ondersteunen bij een verbeterslag op het gebied van bestuur, beleid, dienstverlening en de inrichting van de organisatie. De aanpak en expertise van KING passen wij al in diverse projecten toe, zoals operatie NUP, Basisregistratie Personen (BRP), 14+netnummer en de vergelijkingssite www.waarstaatjegemeente.nl.

KING gelooft in de toegevoegde waarde van bundeling van kennis, kunde en krachten. Daarom stimuleert KING gemeenten om samen te werken en kennis te delen. Zelf werken wij samen met ondermeer VNG, VGS, Divosa, NVVB, ICTU, Logius en diverse departementen.

U komt ons in het hele land tegen op evenementen voor gemeenten. Zie hiervoor de evenementenkalender op onze website. Ons kantoor is gevestigd in Den Haag (gebouw van de VNG).

Meer informatie vind u hier.

Contact. E:info@kinggemeenten.nl. T: 070- 373 80 17.