Nieuws

 
Slimmernetwerk

Nieuw boek Bennie Beuvink: de kracht van de wijkagent

In het boek, ‘De kracht van de wijkagent’ illustreert Bennie Beuvink, zelf wijkagent de belangrijke rol die de wijkagent speelt in de lokale veiligheidszorg. Het is het tweede boek van deze auteur die eerder ‘De magische wereld van de wijkagent’ schreef.

Lees meer
 
Slimmernetwerk

Langzaam maar zeker het huis uit…

Ook voor Slimmernetwerk is nu het moment aangebroken waarop het de deur van het ouderlijk huis achter zich dichttrekt.

Lees meer
 
Slimmernetwerk

Ruimte voor bottom-up innovatie bij de overheid groeit langzaam maar gestaag

De aandacht en ruimte voor innovatie voor en door professionals bij de overheid neemt toe. Zoveel lijkt duidelijk te worden als je bladert door het onlangs verschenen Slimmernetwerk Magazine.

Lees meer
 
Slimmernetwerk

Slimmernetwerk Magazine nadert digitale release

De afgelopen vier jaar hebben het minsterie van BZK, Kennisland, Kafkabrigade en TNO hard gewerkt aan Slimmernetwerk. Dit netwerk, van inmiddels ruim 4300 mensen op LinkedIn, was de thuisbasis voor een serie experimenten met ‘innovatie van onderop’ en interbestuurlijke samenwerking binnen de publieke sector. Inmiddels is op 29 januari een eerste fysieke versie verschenen van […]

Lees meer
 
Slimmernetwerk

Het begint vaak met een droom…

Op 16 oktober was Slimmernetwerk uitgenodigd om langs te komen in het Shared Value Center in de oude kerk in de Steeg, nabij Arnhem. Hier werkt een groep sociaal ondernemers aan het creëren van betere kansen voor jong talent op de arbeidsmarkt.

Lees meer