nieuws

 

29 maart: Jonge Ambtenarendag

Het doel van de Jonge Ambtenarendag is om veel jonge ambtenaren uit het hele land bij elkaar te laten komen om te leren en kennis en ervaringen te delen.

Sinds 2007 organiseert de Stichting Jonge Ambtenaren jaarlijks de Jonge Ambtenarendag. Na Den Haag (2007 en 2008), Rotterdam (2009), Amsterdam (2010) en Eindhoven (2011), is dit keer Utrecht dé plek waar alle Jonge Ambtenaren van Nederland samenkomen. Deze zesde editie vindt plaats op donderdag 29 maart 2012.

De Jonge Ambtenarendag start in het hart van de stad, namelijk in de prachtige Domkerk! De workshops worden gegeven in locaties rondom de Domkerk. De dag staat in het teken van de vele veranderingen waarmee de jonge ambtenaar wordt geconfronteerd. Op de Jonge Ambtenarendag gaan we bekijken hoe deze tijd juist ook kansen kan bieden aan jonge ambtenaren. Het thema van deze editie is dan ook: ‘Vooruit! De toekomst centraal’. De pijlers waarin de workshops verdeeld worden zijn:

  • vooruit door verandering
  • vooruit door vernieuwing
  • vooruit door verbinding

Kijk voor het hele programma op www.jongeambtenarendag.nl. Maak een keuze uit het grote aanbod van workshops, praat mee tijdens een themalunch of ga in gesprek met een van de aanwezig carrierecoaches.