kennissen

 

Centrum voor Arbeidsverhoudingen Overheidspersoneel (CAOP)

caopHet CAOP is het kennis- en dienstencentrum op het gebied van arbeidszaken in het publieke domein. Het CAOP adviseert en ondersteunt meer dan 200 opdrachtgevers in verschillende sectoren, waaronder de rijksoverheid en de sectoren onderwijs en zorg.

De arbeidsmarkt is sterk in ontwikkeling en de arbeidsverhoudingen zijn niet meer te vergelijken met die van tien jaar terug. Deze veranderingen vragen om het voortdurend inzichtelijk maken van trends en ontwikkelingen in arbeidszaken, het entameren van discussies over arbeidsvraagstukken, het delen van kennis en het implementeren van kennis in de vorm van best practices en andere oplossingen.

Het huidige CAOP is een centrum waar u gebruik kunt maken van de kennis en expertise van meer dan 200 professionals. Samen met u werken wij aan de oplossingen voor problemen van morgen, brengen wij arbeidsmarkttrends in kaart en adviseren en ondersteunen wij u bij de uitvoer van uw dagelijkse werkzaamheden. Het CAOP doet dit trouwens niet alleen; in de loop der jaren hebben we een omvangrijk netwerk opgebouwd van wetenschappelijke en politiek-bestuurlijke relaties.

Klik hier voor de website van het CAOP.