Café Blog

 
Slimmernetwerk

Brainstorm nieuwe taken voor mensen met een arbeidsbeperking groot succes

Op 30 oktober organiseerden Slimmernetwerk en DGOBR een succesvolle eerste brainstorm over nieuwe taken voor mensen met een arbeidsbeperking.

Lees meer
 
Slimmernetwerk

Verslag verkenning Slimmernetwerk en VNG-Café 6 februari 2014: experimenteerruimte voor tijdelijke huur

De behoefte aan maatwerk om doorstroming op de woningmarkt te bevorderen speelt bijvoorbeeld ook in gemeenten zoals Eindhoven, Renkum en Dordrecht. Zij verkenden samen met Slimmernetwerk en VNG wat er nodig is in hun gemeentelijke situatie om tijdelijke huur te stimuleren.

Lees meer
 
Slimmernetwerk

Verslag Slimmernetwerk Café 26 september 2013

Successen moeten gedeeld worden! En september is traditiegetrouw de maand waarin we het Slimmernetwerk Cafe gebruiken om dat te doen. “Show and Tell” was het devies van de dag. Lees hier het hele verslag van het Café.

Lees meer
 
Slimmernetwerk

Verslag Slimmernetwerk Café 25 april 2013

‘Work in progress’, zo luidde de veelbelovende titel van de bijeenkomst, die in het teken stond van het verder brengen van de Doetanks.

Lees meer
 
Slimmernetwerk

Verslag Slimmernetwerk Café 28 februari 2013

Het eerste Slimmernetwerk Café van het jaar opende haar deuren op 28 februari 2013 bij Kennisland in Amsterdam. Met het thema ‘What’s Your Story?’ kregen de aanwezigen de kans om hun kant van het verhaal te vertellen. Aan het einde van een innoverende dag werd weer duidelijk waar we het voor doen, en kunnen we ons richten op de toekomst.

Lees meer