nieuws

 

VoorjeBuurt heeft een nieuwe website

Schermafbeelding 2014-11-05 om 21.40.50

Crowdfundingplatform Voor je Buurt helpt om nieuwe ideeën voor buurten in heel Nederland te realiseren. Het platform is bedoeld om geld in te zamelen, maar ook om betrokkenheid en eigenaarschap in de buurt te creëren. 

Door samen te werken met de buurt worden crowdfundingprojecten een duurzaam succes. Om initiatiefnemers zo goed mogelijk te ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van hun crowdfundingcampagne hebben we een nieuwe website ontwikkeld en een aantal belangrijke aanpassingen doorgevoerd. Op het nieuwe platform kunnen initiatiefnemers nu bijvoorbeeld zelf hun campagnepagina’s22Start een campagne aanmaken en beheren, en hebben supporters geen account meer nodig om een donatie te doen.

Bezoek de nieuwe website hier.