nieuws

 

Serious Ambtenaar III van start!

Er waait een nieuwe wind door Serious Ambtenaar-land. Met heel veel trots presenteren we Disgover als de trekker van Serious Ambtenaar 2013. Maar we laten ze niet alleen, want de teams van Serious Ambtenaar I (jonge ambtenaren van het jaar) en Serious Ambtenaar II (slimmernetwerk) blijven op de achtergrond keihard meewerken. Hopelijk kunnen we weer op net zoveel enthousiasme rekenen als de vorige edities. Want Serious Ambtenaar doet ertoe, voor het goede doel en voor alle opdrachten die we met lef en enthousiasme eens op een andere manier willen aanpakken.

Serious Ambtenaar 2013 is los!

 

We hopen dat jij mee wilt helpen aan de campagne die Serious Ambtenaar III tot een groot succes gaat maken. Hier vind je een briefing voor de social media-campagne die we vanaf vandaag willen opzetten, en waar je ons mee kunt helpen! Je kan natuurlijk op je eigen manier een bijdrage leveren, graag zelfs, maar als we een aantal dingen slim aanpakken, dan vergroten we de aandacht enorm!

Meer weten over de club die het lef heeft om de komende maanden de kar te trekken? Kijk dan hier! Laten we van Serious Ambtenaar III wederom een evenement maken dat ertoe doet!

Exit Slimmernetwerk: heel veel dank en succes!!!

Slimmernetwerk dankt iedereen, campagneteam, opdrachtgevers, ambtenaren en iedereen die ons zo hard geholpen heeft voor al het plezier en de ongelooflijk gave ervaring die we met elkaar hebben opgedaan!

Heel veel liefs!

Joelle, Cleo, Dilek, Jonas, Florus, Dirk-Jan, Ruud, Arre, Thomas