nieuws

 

Nieuwe supporter in supporterscomité

Kristel Lammers van Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) is sinds dit jaar de nieuwe supporter van het Slimmernetwerk. Hieronder een quote van Kristel Lammers over haar motivatie om vanuit VNG de samenwerking met het Slimmernetwerk aan te gaan.

“Als bestuurskundige heb ik een voorliefde voor het publieke domein. De samenleving verandert in hoog tempo, het is de kunst voor de overheid om hierop aan te sluiten. Vanuit de behoefte van de burger en de samenleving, en niet door alles in regels, procedures te verankeren.Verandering is de enige constante: een appel wordt gedaan om situationeel samen naar oplossingen te zoeken en ongebaande paden te bewandelen. Samenwerken, innovatie, creativiteit,  out-of-the-box denken is nodig om tot een nieuwe ‘balans’ te komen. Hier haal ik mijn energie uit.

Slimmernetwerk biedt het platform voor mensen die actief werken aan veranderingen in het publieke domein. Slimmernetwerk is goed in denken en doen en werkt actief over de grenzen van organisaties heen. Dit is nodig in deze tijd, nu en in de toekomst! Hieraan draag ik graag actief bij”. Kristel Lammers, Hoofd Programmabureau VNG.