nieuws

 

Innovatiekracht in gemeenten, op weg naar 2018!

Op het Jaarcongres van de Vereniging voor Nederlandse Gemeenten (VNG) in Zwolle op 4 en 5 juni staat innovatie als gevolg van beperkte middelen centraal. Tijden het congres vinden 21 deelcongressen plaats. Het programma Slim Samenwerken van VNG organiseert het deelcongres ‘samen werken = samen doen’, waarin het leren van elkaar centraal staat. Slim Samenwerken werkt in de vormgeving en follow-up van het deelcongres samen met het Slimmernetwerk.

Het deelcongres ‘samen werken = samen doen’ start met een prikkelende inleiding van Erik Gerritsen, bestuursvoorzitter van het Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam. Na de plenaire start gaan de deelnemers uiteen in enkele deelsessies, waarbij de deelnemers op vernieuwende wijze met collega’s aan de slag gaan om kennis en ervaring uit te wisselen.

Chris Sigaloff, voorzitter van Kennisland (en penvoerder van Slimmernetwerk) zal een werksessie begeleiden en de deelnemers inspireren met voorbeelden en werkmethoden van Doetanks vanuit het Slimmernetwerk.

Meer informatie over het VNG Jaarcongres: klik hier.
Meer informatie over het deelcongres Samen Werken = samen doen: klik hier.