nieuws

 

10 mei-14 juni: Match Maand 2012

Match mee tijdens de Match Maand 2012!
Hét netwerkevenement voor young professionals van de overheid en het bedrijfsleven

Heb jij ook ideeën over samenwerking tussen de publieke en de private sector? Wil je beleven hoe het reilt en zeilt bij een bedrijf? Wil jij een match aangaan met iemand van een andere organisatie en daarbij ook een kijkje in jouw eigen keuken geven? Dan is de Match Maand iets voor jou!

Piazza JongRijk organiseert samen met ICA (Intercompany Association) e.a. de Match Maand 2012. Vanaf mei tot en met 14 juni 2012 bieden zij young professionals de mogelijkheid om elkaar en elkaars werk te leren kennen. Het thema van deze Match Maand is ‘Samen Sterker’: wat kunnen publiek en privaat van elkaar leren en hoe kunnen zij elkaar versterken?

Hoe werkt het?
Meedoen met de Match Maand is heel eenvoudig en kost je niets. Meld je aan als lid van de LinkedIn groep ‘Match Maand 2012’: http://tinyurl.com/meimatchmaand2012. In de groep kan je andere deelnemers vinden en naar jouw match op zoek gaan. Vervolgens besluiten jullie samen hoe de match eruit ziet. Je kunt bij elkaar op de koffie komen om het over elkaars werk en interesses te hebben, maar ook een dag(deel) met elkaar mee te lopen bijvoorbeeld.

 

Lees hier verder.